B&B

Over ons

Sandra Veerkamp

Over ons

Even voorstellen

Hoi, ik ben Sandra Veerkamp, uw gastvrouw van B&B de Maalderi-je in Winterswijk.

Sinds 2007 woon ik met veel plezier met mijn man Herwin in dit karakteristieke pand dat in de Winterswijkse volksmond ‘Maas de Mölle’ wordt genoemd. In vroegere tijden was het pand in gebruik als de woning van de molenaar met daaraan vast het pakhuis.

De oude woning van de molenaar is een verrassend ruime woning voor ons als gezin en nu de kinderen uitvliegen, kregen wij de mogelijkheid om een gastenverblijf te creëren op de eerste verdieping. Naast ons werk en een winkeltje aan huis zagen wij tijd om deze verdieping volledig op te knappen tot een sfeervol appartement met eigen badkamer. Wij delen graag dit gedeelte van onze woning als zelfservice B&B met ontbijt dat voor u in de koelkast wordt klaargezet.

Voor gasten die op zoek zijn naar een ontspannen en ongedwongen verblijf in het mooie Winterswijk is onze B&B het gehele jaar beschikbaar. Tijdens uw verblijf kunt u genieten van de eindeloze mogelijkheden om te fietsen door het afwisselende coulissenlandschap, dat zo kenmerkend is voor de Achterhoek. Daarnaast zijn er vele faciliteiten beschikbaar in de levendige kern van Winterswijk op loopafstand.

Wees welkom!
Gastvrije groet,
Sandra Veerkamp